شنیده شدن صدای انفجار در سیریک | منشأ حادثه در دست بررسی
به گزارش همشهری آنلاین، خبرنگار صداوسیما در سیریک اعلام کرد دقایقی پیش صدای انفجاری در این شهرستان شنیده شده است، اما منشأ و محل دقیق وقوع آن هنوز مشخ
به گزارش همشهری آنلاین، خبرنگار صداوسیما در سیریک اعلام کرد دقایقی پیش صدای انفجاری در این شهرستان شنیده شده است، اما منشأ و محل دقیق وقوع آن هنوز مشخص نیست.
منابع محلی در استان هرمزگان از شنیده شدن صدای انفجاری در دریا، حدود دو کیلومتری ساحل سیریک، خبر میدهند. هنوز علت و منبع این صدا تأیید نشده است.
بر اساس این گزارش، بررسیهای اولیه برای مشخص شدن علت و محل حادثه در حال انجام است و تاکنون هیچ مقام رسمی جزئیات بیشتری درباره این انفجار اعلام نکرده است.
برخی منابع آگاه صدای انفجار را مرتبط با مدیریت و بسته نگه داشتن تنگه هرمز میدانند.اخبار تکمیلی متعاقباً منتشر خواهد شد.
